Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky Lea, 3,5 kg (pro smetanovou zmrzlinu)

1 457 Kč
1 763 Kč s DPH
504 Kč/kg
35 Kč/dávka

Přírodní ochucovací pasta s příjemnou chutí vlašských ořechů s kousky vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Země původu: Itálie

Balení výrobku: 3,5 kg

Dostupnost Skladem
Dávkování 80 g/kg

Recepty

Smetanová zmrzlina Superior vlašský ořech

  • 3000 g Mléko plnotučné (3,5% tuku)
  • 690 g cukr krupice
  • 300 g Zmrzlinová báze Superior 100 - mléčný základ za tepla i za studena
  • 800 g Smetana 33% tuku
  • 380 g Ochucovací pasta Vlašský ořech s kousky Lea

Postup

  • Všechny suché komponenty promícháme a dobře rozpustíme v mléce a pasterujeme při 85 °C.
  • Směs se pasteruje při 85 °C několik sekund a následně směs zchladíme na 4 °C. K dosažení lepší konzistence doporučujeme zrání zchlazené směsi minimálně 6 hod. při 4 °C.
  • Poté přidáme mléčnou ochucovací pastu dle doporučeného dávkování.
  • Vše dobře rozmícháme a mrazíme obvyklým způsobem.

Potřebujete poradit?
Volejte +420 777 217 066

Galerie

1 457 Kč
1 763 Kč s DPH
504 Kč/kg
35 Kč/dávka