Ochucovací pasta Káva Espresso Lea, 3,5 kg (pro smetanovou zmrzlinu)
Kávová ochucovací pasta s výraznou chutí italského espressa. Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.
Země původu: Itálie
Balení výrobku: 3,5 kg
Dostupnost | Skladem |
Dávkování | 50 g/kg |
Recepty
Zmrzlina Black Coffee
Recept na vaničku 4 kg:
- 2200 g Voda horká 90 °C
- 1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy
- 200 g Ochucovací pasta Káva Espresso Lea
- 200 g Poleva krémová Loveria Káva
Postup
1. Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy a necháme cca 15 minut odstát
(lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká).
2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.
3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do
"kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové"
zdobení.
4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).
5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo
uskladníme v mrazáku.
Potřebujete poradit?
Volejte +420 777 217 066