Ochucovací pasta Káva Espresso Lea, 3,5 kg (pro smetanovou zmrzlinu)

1 467 Kč
1 775 Kč s DPH
507 Kč/kg
22 Kč/dávka

Kávová ochucovací pasta s výraznou chutí italského espressa. Přírodní ochucovací pasta vhodná pro ochucení zmrzliny na smetanovém základu.

Země původu: Itálie

Balení výrobku: 3,5 kg

Dostupnost Skladem
Dávkování 50 g/kg

Recepty

Zmrzlina Black Coffee

Recept na vaničku 4 kg:

  • 2200 g Voda horká 90 °C
  • 1800 g Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy
  • 200 g Ochucovací pasta Káva Espresso Lea
  • 200 g Poleva krémová Loveria Káva

Postup

1. Do horké vody v karafě přimícháme Zmrzlinová směs Čokoláda Nero easy a necháme cca 15 minut odstát (lze také ochutit smetanovou bázi pomocí Ochucovací pasta Čokoláda hořká).

2. Vše dobře rozmícháme a nalijeme do zmrzlinového stroje.

3. Zmrzlinu vypouštíme po částech, jednotlivé prameny vytékající zmrzliny naskládáváme volně na sebe do "kopců". Případně vytvoříme jeden velký hladký kopec a pomocí horké suché špachtle vytvoříme "kaskádové" zdobení.

4. Zamrazíme povrch zmrzliny pomocí silného šokového mražení (pokud máme k dispozici).

5. Dozdobíme povrch zmrzliny polevou Poleva krémová Loveria Káva a umístíme do zmrzlinové vitríny, nebo uskladníme v mrazáku.

Potřebujete poradit?
Volejte +420 777 217 066

Galerie

1 467 Kč
1 775 Kč s DPH
507 Kč/kg
22 Kč/dávka